Post by whizmedethanhoi on Feb 16, 2022 22:38:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе кристале ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Одлицна!!
Заиста сам био неправедан са својом рецензијом само зато што нисам добио кодирање и радње, па сам дао једну лошу шкрту звездицу. Данас након што сам видео огласе вратио сам се на то и не само да су били љубазни у одговору на мој коментар, они су заиста моја игра је пуна поклона и награда за неколико акција .Морам рећи да је игра фантастична, а програмери још више! Одлична графика, изванредне акције! Браво момци !!!😊👍🌻🌼🌸🌹
Најбоља игра икада са Драгон-ом
Најјача игрица икад, а кад ћу моћи да се борим у првом лицу?
Ова игра се сада инсталира на мој телефон и изгледа фантастично!!!
Игрица је добра само мало кочи
Драги команданти, ова игра има толико ствари које је спутавају да је тешко гледати на било какву позитиву. Не само да има паивалл како би заиста уживао у игри, паивалл увек расте. Стално пуштају нове додатке, опрему и хероје које морате да набавите да бисте се такмичили. Поврх тога, кинески играчи добијају све за делић цене. Буквално сваким сервером доминирају 3-4 МАКС 5 кинеских савеза који чувају 20+ градова сваки и невероватно су расистички
Графика у игрици је сјајна, али се може побољшати више као за летећи носач, они заиста могу да лете и могу да виде све одозго. Али ова игра је скупа и треба вам много новца ако желите да будете у првих 20 ранга у Норе. Морате платити за све што изгледа занимљиво. Главни недостатак ове игре је што не можете да промените свој бинд(линк) гмаил налог ако сте га грешком повезали са погрешним гмаил ИД-ом. Једина опција је да напустите (губљење новца) игру и поново покренете нови сервер.
Игра је прилично добра и графика је такође лепа, али изгледа чудан проблем када се игра неко време, мој плејер се негде заглавио и не може да се помери тако да буквално не могу ништа да урадим, надам се да ће се проблем решити.
генерално забавна игра у којој уживам, моја једина замерка је линари систем јер играчи у Азији на крају плаћају мање у доларима за надоградње и тиме добијају неправедну предност.
Art of Conquest: Dark Horizon Rol ijro etiladigan iksd
То је једна од најбољих игара које сам икада играо. Али у њему има пуно расистичких људи и нико ништа не каже, нема људи који би забранили или обесхрабрили ово понашање
Није лосе
Art of Conquest: Dark Horizon Igranje uloga sbfh
Играо сам доста дуго, стварно ми се допао део истраживања и кретање аватара на мапи, нисам платио ништа али сам уложио доста времена, био међу 20 најбољих људи на серверу, али након што је сервер почео да умире, изгубио је забаву па сам дао отказ. Једна од ретких игара коју бих могао да вратим да играм након што је избришем.
Art of Conquest: Dark Horizon ایفای نقش eple
Јако је добра заразна је волим је играт али једна примерба мало боља графика плс
Волим ову игру, играм је скоро сваки сат јер изазива зависност. Само један проблем. Нисам знао да и расисти играју ову игру и сада је све мање интересантна.
Heroes Charge Rollespil vabq
Ова игра је добра и ствара тим јер можете да се спријатељите са другим играчима из целог света, а такође и у погледу подршке АОЦ-а, они заиста помажу на било који начин на који могу да се похвале свима у АОЦ подршци и не слушају ме системски проблем је решен 🙂
Волим ову игру, само је тужно што сам изгубио налог. Поново покрећем јер је ово једина мобилна игра те врсте и волим ртс игре.
Рупа за новац.. ужасне квоте при отварању сандука, мамца и тактике мењања са радњом (непотрошени линари показује боље предмете од линара, тестирао сам га лично у периоду од 2 недеље) 61 ковчег у игри на срећни точак, а не 1 божански предмет (са точка сама). То је преко 160 долара, очигледно се шансе не побољшавају. Добро је провести време, али није вредно тога за просечне потрошаче. Дизајниран је за оне који троше много да би победили.
Ово је једна од најчуднијих игара које сам икада играо. У почетку, све изгледа забавно јер на земљи лежи толико плена да можете покупити. После недељу дана осећате се као ђубретар који свакодневно скупља ђубре. Опсада замка за ову игру је збуњујућа. Не можете никога напасти, али други могу напасти вас и повредити све ваше браниоце. Шта је уопште поента ове игре? Деинсталирање. Више се забављам играјући неактивну игру под називом Рисен Хероес.
Art of Conquest: Dark Horizon Igranje vlog ojc
Недавно сам се пријавио након ажурирања и сав мој напредак је избрисан. Престао сам да имам више хероја на нивоу 38 и више, изгубио сам оба змаја, претплату, напредак у бази и оба змаја високог нивоа. Све моје ставке су такође избрисане. Постоји озбиљан проблем са овом игром
Супер само не знам кад ће се откључати нови хероји...
Након азурирања не ради. Засто?
Свиђа ми се како игра комбинује различите делове других жанрова: има мало тактике у реалном времену, нешто за претрагу и истраживање, нешто стратегије са колегама играчима и нешто доброг старог истраживања стабла технологије. никада није досадно, пуно изазова на много нивоа.
Супер ово немозе бити боље од ичега
Одлучна,играм је скоро пола године ,топ
зараза ко воли рпг или хероје неке месавине
Супер
мешавина стратегије са добро промишљеним РПГ-ом од типова трупа, моралом, широким избором хероја, нивелисањем хероја, опсежним зупчаницима плус прилагођавањем, вештинама које се могу у потпуности контролисати, узбудљивим мисијама, добро управљаним подешавањем краљевства, пвп елементима који прелазе могућности задруге. браво програмер. 👍
Боље је од већине градитеља краљевства. Веома се плаћа за победу и доста успорава око 25 лвл. Али дефинитивно вреди играти.
било би мало тешко за играча који не плаћа... али игра је добра пробајте, свидеће вам се
Девс Прочитајте коментаре. Такође играчи пре преузимања овога. Са сваким ажурирањем игра би требало да буде пријатељска према играчима. Ви не слушате ништа што играчи говоре. Готово је сигурно да ће ова игра умрети. Слободни играчи ће потпуно нестати, а плаћени играчи неће имати кога да малтретирају, тако да ће и они на крају отићи. Срећно са овим.👍
Игра је ектра мислим да би сви требали скинути
Дошао сам из огласа, ништа као реклама, игра делује као смеће. *Едит: реклама је из сасвим друге игре! (Фацебоок оглас) Промењено са 1 звездице на 2 звездице на основу комуникације на основу моје оцене
Здраво... Дефинитивно ВОЛИМ ову игру... али постоје неки проблеми који су ме натерали да је избришем 3 пута, али поново је инсталирам... 1: Ја сам ф2п играч. имајте на уму да смо многи од нас само тинејџери и да не могу много да плате за игрице. играчи који плаћају новац имају МНОГО више предности код нас!!!! ... 2: Има МНОГО кинеских играча и они су обично најбољи играчи на свим серверима! мрзе играче који комуницирају на енглеском и увек покушавају да нас униште из забаве.
добра
Игрица је добра само напред
Просецта игра
То је забавна игра, уживам у њој. Али проблем је што је то п2в игра. Много кинеских играча који плаћају хиљаде долара да би брже напредовали и постали јачи, то је једноставно неправедно. Не могу више да уживам у томе. Ако можете да учините више баланса, прилично сам сигуран да ће више играча играти ову игру.
Невероватна игра, невероватна страгедија и увек побеђујем! Мој змај 16 лвл и срећан сам због тога! (уређено 27.8.2021, нисам играо игрицу више од 2 у пола месеца) Одлична игрица, одлична стратегија увек побеђујем! Мој змај ниво 16 и сретна сам због тога! ( едитовано 27.8.2021, нисам играла игрицу висе од два ипо месеца )
Не трошите ни један пени на ову игру. Игра се плаћа за победу и није фер јер сви желе да играју бесплатно. Немојте сањати да будете јак играч, осим ако не трошите хиљаде долара. Играо сам ову игру дуго времена. Програмери су најпохлепнији људи које сам икада видео у свом животу. Разумем да им је потребан новац за подршку. Али ти програмери су више него похлепни.
Игрица је од последњег азурирања тотално не игрива, пола ствари не ради! НемамФБ.
Не играте како треба. Кључ за уживање је јахање таласа.. зато пуштају толико сервера
Играм ову игру месец дана и трошим много новца, схватам да морате да потрошите много само да бисте били изнад других играча који су велики трошачи.. Купио сам много надоградњи, али још увек није довољно.. Замислите да за хероја треба да потрошите 2.990 а за змаја 4.990... Мислим да није фер за друге играче који не могу да приуште..
Грозна је
За фер играње ове игре, на основу мог искуства, желео бих да предложим да током напада упоришта играча, предлажем да вас могу напасти само играчи са истим нивоом замка или једним нивоом испред вашег упоришта. На пример, ја сам на нивоу 36 и неко ме је напао са цастле нивоом 42, није фер. Многи играчи су одустали због тешког напада. Надам се да ћете приметити мој предлог и надам се да ћете ово видети у својим надолазећим ажурирањима. Хвала вам.
Хеце да ми скине
Хн Да
Игра је супер али има велике грешке