Post by whizmedethanhoi on Feb 16, 2022 22:35:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bez reklama ▞▞▞
▞▞▞ Worms Zone .io - Hungry Snake 2022 version ▞▞▞
Jako mi se sviđa ova igrica 👍👍 i također mi nije dosadno. Ovo je najbolja igra za igrati.😍😍 Ali želim da i moji prijatelji igraju ovu igru sa mnom🤗🤗 Biće zabavnije😁😍
Pojavila se reklama za bingo i igrala se minutu. Taj oglas nije imao gumb za odustajanje, sve što je imao bila je opcija reprodukcije.
Dobro je proći vrijeme. Pokušajte nekoliko puta i i vi ćete dosegnuti milijun. Pokušao sam igrati na drugim uređajima. Nisam mogao pronaći način da povratim svoj račun/razinu. Također bih volio drugu vrstu igranja. Kao da prepolovite crva ... pojedite ga od repa prema gore .. tim crveni protiv plave. Također možete ponuditi pozadine za prodaju bodova/$ sezonske/tematske.
Igrica je super lako dodes do 🥇 mjesta,no Salma coric i drugi ove rijeci su bas..,.........smijesne jer ne znate da ju igrate
Igrica je vrh vrhova! Oni koji ju nemaju,obavezno ju moraju instalirati! 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉.
BEZ REKLAMA? Trebali biste ga promijeniti u neke dodatke
Kako mogu pauzirati igru?
Sama igra nije loša. Gledajući stvari o kojima treba razmišljati. Kada nadogradite na novu razinu, sljedeća zmija bi trebala imati nešto posebno i to mora biti samo još jedna zmija sa samo sljedećim brojem za razinu. Također, nadogradnje su visoke stvarno R100,000, što je previše. Sljedeći problem je što je najviša razina u igri LEVEL 69 koju možete kupiti, a ja sam već na RAZINI 98. Molimo ažurirajte igru i crve s ispravnim razinama i također troškove nadogradnje na trenutnoj zmija R100000???
Sjajna igra i dao bih joj 5 zvjezdica da ima tipku za pauzu
kao što sam primijetio prvi put kada igram ovu igru pokret. zmija nije tako fleksibilna kao sada. moja je nagovještaj da morate imati sustav koji će sačuvati vašu igru u slučaju da imate neočekivane stvari, možete ga ostaviti na trenutak i vratiti se opet....to za sada
Ova igra ima puno reklama. Dakle, molim vas nemojte ga instalirati.
Lijepa igra, ali dodajte nove skinove, oči i usta nakon što ću dati 5 ⭐️😊
Ove igrice su tako lijepe i moja majka također voli ove igrice i uvijek se voli igrati
Super, ali ažurirajte gumb za pauzu.Zarazna igra dodajte Pauza Botton
Prilično je dobar, sviđa mi se što ti govori da si ubio crva! Vi zapravo ne rastete u veličini što zapravo i nije tako sjajno. A ai je malo previše inteligentan za lake bodove. Mislim da biste brže rasli, privukli biste više ljudi u igru.
Volim ovu igru stvarno je tako dobra igra kad sam slobodan igram ovu igru stvarno volim ovu igru 🎮 tako puno
Cool i zabavno. Samo treba više skinova. Smiješni skinovi. Imena na koži. Više ideja s skinovima. Money skins... Emoji skinovi. Trebamo još skinova... osim toga igra je super.
Volim ovu igru i jedino što me zaustavlja od dajući mu 5 zvjezdica je da želim da je gumb ⏸️ pauze. Još uvijek dati 4 ⭐ jer propuste s vremena na vrijeme, a ja izgubio sve moje nadogradnje koji mi je dugo vremena da se postigne
To je stvarno zabavna igra, ali oglasi su stvarno dosadni i ponekad ju je teško kontrolirati. I predlažem da kada igrač otvori škrinju (što je potrebno za obavljanje zadatka) napravi opcije ili izbore jer škrinja uvijek ima 250 novčića što nije iznenađujuće jer ja radim zadatak svaki dan i jednostavno prihvaćam 250 novčića.
Thief Puzzle - Can you steal it ? پزل iqik
Ja ovako, ali ja ne mogu kupiti bilo koji kožu na moj zmija, ali je stvarno zabavno Ispravite kako kupiti VIP kožu na moj zmija
svaki put kada pritisnete oglas poklon kutija ne izlazi. Slično s crvom pritisnite zelenu kutiju oglas nastavlja biti prazan samo zaslon postaje taman i moram pritisnuti glavni izbornik.Normalno ne kao dis..zašto?
Htio sam dati 5, ali s nedavnim ažuriranjem stalno prikazuje oglase u donjem dijelu zaslona tijekom igre što je stvarno neugodno jer blokira pogled.
Igra je dobra, ali čak i ako odaberete opciju beskonačnog vremena, još uvijek vam daje ograničeno vrijeme za dovršetak zadataka. A regulator se ponekad zamrzne/ne radi. Dat ćemo više zvjezdica kada se ovaj problem riješi.
Volim sve crve i igram se s njima i razgovaram s njima, kad sam upravo preuzeo igru jako sam se zabavljao, također se smijemo s mojom sestrom Rachel koja je igrala igru tjednima, tjednima, tjednima i tjednima i stvarno je stvarno stvarno se jako sviđa i jako mi se sviđa i isto tako mi se sviđa i igrao sam ga zadnjih nekoliko godina kao na ovom tabletu koji se zove android i na mom telefonu koji se zove andriod i moj stari tablet koji se također zove andriod i volim sve..
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌💗
Ova igra je super. Ali ako samo crvi imaju malo života, moglo bi biti bolje. Možda 3 ili više ovisi o bonusu.
Zabavna je igra (s nekim greškama), ali bi trebala imati gumb za pauzu barem kada igramo izvan mreže
lijepo, ali jedna najvažnija stvar koju treba ažurirati je da igrač mora biti online
Nekada je ova igra bila zabavna. Ali kada se približite svom zadatku, to vas jednostavno ubije uzalud. Da, Amy Mitchell, slažem se s tobom. Crvi se iznenada pojavljuju niotkuda, sada je jednostavno užasno. Moram samo deinstalirati ..čak i da koristim najnoviju verziju igre (jer pokazuje plavu pozadinu) Uredi: Želio bih imati gumb za pauzu...
Reklame su užasne, stvarno su pokvarile. Oglasi koriste naše podatke i igranje ovih igara koristi naše vrijeme, ne vidim svoje vrijeme kao slobodno, a ni moji podaci nisu besplatni, reklame više ili manje otimaju vaš uređaj i vrijeme, ovi oglasi također pomažu bržem pražnjenju baterije , ni snaga nije besplatna, postoji mnogo drugih igara koje ne koriste reklame u vašem licu, neki programeri jednostavno idu daleko, drugi imaju malo obzira na druge i rade to taktično
Igra je jako dobra. Pitanje je: Vratio sam se na 'Zero' nakon što sam danas ponovno instalirao igru. Slušalica je ista, broj isti, FB ID isti, račun isti. Deinstalirao sam igru prije par dana. Ali danas, nakon instalacije i prijave, ne mogu dohvatiti svoja postignuća. Pokušao sam sve što mi je poznato da dohvatim sve, ali bezuspješno. Ljubazno pomozite. TIA
dobra igra mogu je igrati online i offline previše dobra igra
Baš uživam, lijepo je provesti vrijeme! Ali nekoliko stvari me stvarno iritira!! Dugme za pauzu molim!!! Muka mi je od pokretanja igre, a zatim ponovnog pokretanja nakon 10 minuta jer moram nešto obaviti ili nazvati itd.!
To je vrlo zabavno gamen, ali wram jako velik za igru je lage
Ova igrica je super 💀💩☠️🚽 gogica u wc šolji
Igra je super. Vrlo zarazna. Volio bih da možete zaraditi novčiće koliko daleko stignete. Dobivanje nekoliko ovdje i tamo na ploči ne donosi vam ništa. Neću platiti, pa samo puštam oglase da dobijem JEDVA DOVOLJNO KOVANICA DA BI BILO UPRAVIO! Ako želite igru učiniti boljom, nagradite s više novčića. Ili smanjite smiješno visoke cijene novčića za nadogradnje. Ovo je puno bolje od prvog, Slither.io.
Ova igra je napisana po scenariju, a ne u automatskom načinu rada. Ovo je vrlo loše, loše i loše
Moj sin mi je predstavio ovu igru i rekla sam NE!!! ali on je inzistirao da je lako i da ću na kraju uživati. U početku sam bio nesklon, sramim se igrati jer sam baka @61. Nakon nekoliko trčanja, naučio sam i počelo mi se sviđati. Moja prva mobilna igra ikad. Hvala vam na ovoj aplikaciji.
To je jako dobra igra, volio bih da postoji malo lakši način da je kontrolirate i otvorite prsa ako je dobijete, ali sveukupno je to stvarno dobra igra, ali možete li, molim vas, malo udaljiti oglase jer su sve aplikacije koje gledam poput 30 20 sekundi i možda na stvari koja vam like pomaže da se izjednačite, možda vas taj like tjera da letite jednom, ali morate je pronaći
Vi nikada ne dosadi to, ali nikada nisam razumio broj područja i da će biti lijepo dodati chat rooms😜
Molimo dodajte gumb za pauzu