Post by whizmedethanhoi on Feb 16, 2022 22:20:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
Koncept této aplikace je úžasný a hra je poměrně unikátní, ale existují chyby, které ji znemožňují hrát. Pokrok neukládá pravidelně a lze jej velmi snadno ztratit. Pokud by existoval způsob, jak uložit svůj postup před ukončením aplikace, nebyl by to problém, ale i zavření aplikace vás může vrátit k předchozímu uložení. Postup zdrojů je třeba opravit, i když jste připojeni k internetu, nezačnete shromažďovat zdroje, dokud nebude aplikace otevřená a spuštěná.
Miluji tuhle hru. Kéž bych mohl dát 5 hvězdiček. Hlavní problém, který mám, je, že se data neukládají. Stiskl jsem tlačítko pro ukončení v nabídce a také jsem právě zavřel aplikaci výběrem okna v telefonu. Přes to všechno je to skvělý zabiják času a snadno se hraje. Jakmile bude problém s ukládáním vyřešen, změním na 5 hvězdiček.
Od doby, kdy jsem původně hrál, se to natolik změnilo, že už to ani není zábavné. Bitvy s bossy a multiplayer do značné míry zničily koncept hry a vyplatilo se hrát, nebo nikdy nic nedokončit, protože se musíte spoléhat na jiné lidi....a víme z toho, jak se hra změnila, ostatní vám to dovolili selhat. Proč z toho dělat systém, kde vám lidé musí pomáhat s vědomím, že lidé zachrání jen sami sebe a způsobí vážné ztráty neplatícím hráčům?
Pocket Ants: Colony Simulator استراتژی bwcy
Gacha Life Grand public eup
Pocket Ants: Colony Simulator Strategie skh
Nainstaloval , 5minut hrál, usnul , zapnul znova , Doslal BAN!!! Za co do pi...ci !😡🤬
Víte, že existuje spousta her, které se snažím najít, a když jsem viděl tuto hru, pomyslel jsem si: "Ach, skvělá další hra, která má příliš mnoho reklam a sotva funguje, a vsadím se, že je to dokonce zábavná." To mě jen praštilo do obličeje a hra mě opravdu bavila! Dává to smysl a pokud jste již porazili červené mravence, můžete najít více lidí, se kterými budete bojovat, a různé typy brouků, které tam jsou, jsou skvělé! Jediný problém, který mám, je, že drahokamy jsou tak nějak k ničemu a že to tak nějak nedává smysl. Kromě toho 4 hvězdičky
Hra mě zatím baví. Jediná chyba, se kterou jsem se setkal, je, když nastavuji obranu. Nastavení obrany, které chci, se neukládá. Mám 10 tvorů a 50 mravenců umístěných přesně tam, kde je chci mít, ale když znovu otevřu aplikaci, všechna moje stvoření jsou odstraněna a většina mých mravenců. Musel jsem nechat aplikaci běžet 3 hodiny, než by udržela moje obranné pozice.
Super zábava, ale nemůžu jít na termitskou základnu a další základny, trochu těžká, ale dobrá hra
Dobrý den, miluji hru, ALE nemůžu přijít na to, jak používat stvoření v bitvách! Zkoušel jsem na ně kliknout, přetáhnout je z polí níže, ale ztratil jsem čas a nic nefunguje:(Pomůže někdo?
Je to opravdu zábavné. Baví mě vytvářet svou kolonii a zabíjet mravence a další stvoření kolem. Tuto hru si užijete. Ale pravděpodobně se za dva týdny začneš nudit kvůli následujícímu: Trochu buggy a někdy se nudím. Neexistuje žádná funkce nečinnosti, která také naštve. Také bych si přál, aby se více bojovalo.
Pocket Ants: Colony Simulator Strateginiai tyem
Pocket Ants: Colony Simulator Strateginiai wzs
Je to velmi podobné staré hře Sim ant pro Nintendo, kterou jsem měl rád jako dítě. Zdá se to nadějné, i když mám problém, kdy kdykoliv hru ukončím, čas se o dost vrátí, takže musím pořád opakovat ty samé věci, což je velmi nepříjemné. Nejsem si jistý, jestli je směr hry chytit peníze za to, aby si lidé kupovali štíty, aby jejich kolonie nebyla napadena, když jsou offline, což doufám ne, ale docela jistě to tak je. Prozatím odinstalovávám, protože nechci svou kolonii předělávat počtvrté
Musel jsem hrát asi hodinu a pak gMe zamrzl. Když jsem se to pokusil znovu otevřít, můj účet byl "zablokován za podvádění."... Nemám ponětí, proč to udělal, ale trochu to zničilo zážitek z toho, co mohla být dobrá hra. Požádají vás, abyste vývojářům poslali e-mail a počkali, než to napraví. Je snazší odinstalovat a přejít na lepší hru.
je to docela zábavné, ale!! Nesnáším, že ztrácím své vojáky, když bojuji, a nenávidím brouka, který má oheň a chci ve hře více brouků a chci, abyste mohli změnit barvu svého mravence a qween.
Tuto hru naprosto miluji! téměř žádné reklamy a hry jsou zábavné!
Je to dobrá hra, ale potřebuje pár úprav. Nevidím, v jaké jsem pozici, kolik trofejí mám, ale co je důležitější, nemůžu najít klan, který má požadavky, které jsem splnil. Ceny za upgrady, které stojí pryskyřici, jsou příliš vysoké. Ale rád bych v budoucích aktualizacích viděl nové funkce, jako je poražení kolonie termitů, nové zdroje, nové upgrady, více typů nepřátelských kolonií mravenců a hmyzu, možná několik bossů, kde je boss ještěrka nebo pták atd. .
Skvele jen malo vyziti.
Naprosto miluji tuto hru Nemůžu se dočkat dalších aktualizací .jen pár věcí, z nichž bych si přál, aby se červení mravenci vraceli každých 12 hodin, ne 24. Dvě Myslím, že byste měli přidat stupnici rarity zvířat, abyste nám řekli, které podle potřeby nejvzácnější nebo nejběžnější. Hodil toto není prohlášení, to je otázka, jaké věci plánujete přidat v budoucích aktualizacích???
Stáhl jsem tuto hru pro svého syna poté, co jsem sledoval některé z jeho oblíbených youtuberů, kteří hru hrají. Bohužel ho ani nemůže hrát, aniž by ztratil veškerý svůj postup pokaždé, když jej vypne, protože zůstal v režimu hosta. Hledal jsem často odpovědi na to, jak se přihlásit, a myslel jsem si, že jsem to našel stažením hry ze skutečného webu, ale stále mi to nedovoluje přihlásit se k účtu, a proto jeho postup pokaždé smažu. Můžeme získat nějaké odpovědi, protože je tak nemožné najít jinde?
Slušná, zábavná hra. Má spoustu potenciálu, pokud to vydrží, dokud neklesne další obsah, v současné době vás toho moc nezaujme. Červení mravenci a další tvorové se objevují tak málo (24 hodin cooldown), že jsou stěží hrozbou, a i když se objeví, jsou snadno poraženi (všechny tvory porazí 10 mravenců bez ohledu na jejich úroveň a kolonie červených mravenců jsou zcela zničeny 2 10 - nájezdy mravenců. Mšice jsou obtížnější, než protože je snadné je porazit, ale na zpáteční cestě jich pár zabije
Hra v režimu offline nepokračuje, přesto má několik hodin čekání. Je to pěkná hra, ale nehodlám se hodiny upgradovat. Edit: Jejich odpověď o problému ani nehovoří. Jaká skupina robotů. Angličtina musí být vaším druhým jazykem, protože vám úplně unikla podstata stížnosti. Bot skupina.
Tato hra je velmi zábavná, já a můj přítel ji hrajeme pořád. Ale ta hra je tak dlouhá. Trvalo mi 2 roky, než jsem tu díru dokončil. Začal jsem s touto hrou, když mi bylo 8 a teď je mi deset a skončil jsem. Co mě štvalo, je, že je to příliš nudné a štve mě, že se tvůrci do hry pustili
Vlastně velmi zajímavá hra! Nejdřív jsem si nemyslela, že se mi to bude líbit, ale opravdu se mi to líbilo. Zjistil jsem, že nejsem schopen hru odložit. Když jsem si jej poprvé stáhl, objevilo se několik chyb, takže jsem oslovil vývojáře a řekl jim. Odepsali, že to opravují, a pak to skutečně udělali! Velmi dobrá hra. Upřímně doporučuji. Dá se to hrát jako hra, která ztrácí spoustu času nebo dokonce jen malé množství času.
Je to dobrá hra, ale chtěl jsem, aby útočila na ostatní mravence ve hře, to je jediná věc, kterou nechci moc
Hra je skvělá na to, že je v beta verzi, nicméně existuje několik věcí, které bych měl zmínit, když bojuji s online hráčem, alespoň pro mě se po prohraném zápase načítání zastavilo na přibližně 75% a musel jsem hru zavřít , také ovládací prvky pohybu by mohly potřebovat nějaké vyleštění. Nicméně skvělá hra.
Miluji tuto hru, kterou hraji již dlouhou dobu, ale když se mi porouchal telefon a musel jsem si pořídit nový, pokusil jsem se získat svou propojenou hru zpět a zkusil jsem všechno, ale nepodařilo se mi to velmi zklamat, měl jsem farmu na vysoké úrovni. parta tvorů a velmi pokročilých na tom tvrdě pracovala a přišla o všechno a musela se z ničeho nic restartovat, teď už mě to opravdu nebaví, pořád trochu hraju, ale tentokrát do toho nebudu investovat žádné peníze lol, jen abych prohrál to znovu
Skvělá hra, snímá hvězdičku za: mravenci přestanou shromažďovat, jakmile je displej vypnutý, špatně mi to vybíjí baterii, aby byl displej stále zapnutý.
nějaká hra
Velký potenciál, ale má velké problémy s přerušováním hry. Po bitvách se hra vždy zasekne. Nespadne úplně, obrazovka načtení se objeví jen ze 3/4 načtená a pak se nikdy neskončí nebo nezmizí. Také se zdálo, že to přestalo zachraňovat můj pokrok. Posledních pár zápasů, co jsem hrál, se můj pokrok vrátil tam, kde byl před poslední session. Hra rozhodně má potenciál, ale myslím, že počkám, až si ji zahraju znovu, dokud se problémy nevyřeší.
Dobrá hra A M A Z I N G
Mám několik návrhů, celkově je to dobrá hra, ale musí existovat nějaký systém offline shromažďování a možnost vybrat si více zdrojů pro shromažďování. ovládání je trochu nervózní a neorganizované a způsob, jak získat feromonové bitvy, je nemůžete normálně získat bez reklamy nebo nákupu drahokamů, abyste je také získali, červení mravenci mají způsob, jak přimět vojáky, aby sledovali linie dělníků, ale hráče ne, to by měla být také funkce do budoucna.
Zatím je vše dobré. Nikdy jsem si nemyslel, že bych chtěl ovládat Ant Hive. Chtěl bych požádat o více akce v zápletce. Hra mě hodně baví, ale bojím se, že bude monotónní. Nyní neupgradujte samotnou hru – pro mě je v této fázi velmi atraktivní. Do té míry, že mě (a mnoho dalších) dost zajímá ovládání Ant ARMY, HELL YEEAAAHHHHH!!! Víte, jak jsou silné? Mravenci jsou úžasní! Takže neupgradujte, jen dejte více obsahu, akce, více věcí na práci.
Upřímně skvělá hra, která není tak hladová po penězích jako tisíce jiných her, osobně si myslím, že je to skvělá hra a dobrý nápad, ale všechno dobré má i tato hra nedostatky. Zaprvé, postup je trochu pomalý, kooperativní bossové (krabí a termití král/královna) mají přehnanou sílu a i když v lobby získáte dobré hráče, množství zdraví, které mají bossové, je příliš mnoho na to, abyste se o to vůbec pokusili. beat tak to je v podstatě plýtvání zdroji, rudí mravenci jsou taky otravní, ale celkově dobrá hra
Tato hra se mi moc líbila, ale byla smazána kvůli nevyváženosti bitev. Stále se setkávám s hráči, kteří jsou mnohem dál než já a mají násobky bytostí, se kterými jsem se ani nesetkal, a schopnost bránit se všemi bytostmi v jedné oblasti poskytuje značně nespravedlivou výhodu, měli byste být schopni bránit se pouze se 4- 6 tvorů na oblast. Opravdu naštve, protože se mi tato hra hodně líbila, ale začala mě rozčilovat.