(Android) Cooking Travel - Food truck fast restaurant kodeerib lõpmatu ressurssi
Feb 16, 2022 22:17:13 GMT
Post by whizmedethanhoi on Feb 16, 2022 22:17:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib lõpmatu ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Travel - Food truck fast restaurant 2022 version ▞▞▞
Väga hea graafika
Väga raske
Mõned tasemed nii rasked
Kiire tempoga mäng. Tore.
Ainult gud
Soovin selle mängu oma telefoni installida. Tundub väga hea mäng olevat. Olen hinnanud seda 5 tärniga. Palun installige see mäng oma telefoni, kuna soovin, et mul oleks võimalus seda mängida. Tänan teid ootusärevalt.
Tere, kuidas see 🙂 läheb mul tööle 🙂 🙃 🙂 😅 🤔 on hea
Mulle meeldis 😁
Armasta seda mängu! See on nii lõbus!!!
Vaene
Hullem mäng😡😡
Mäng on lõbus, kuid ma eemaldan selle, sest versiooniuuendused on naeruväärselt suured ja väljamaksed liiga väikesed, nii et proovite igavesti uuendada, see võtab mängimisest rõõmu...
Sellel on palju reklaame
Cooking Travel - 푸드 트럭 패스트 레스토랑 전략 esl
Mida teete pärast Viandes maisoni Pariisis lõpetamist? Kindlasti pole see kõik?
See on suurepärane mäng, kuid see muutub keeruliseks, kui lähete kolmanda veoauto juurde
Algselt andsin sellele 5 tärni, kuid nüüd pean PALJU arvustustega nõustuma. Jõudsin jahisadama tasemele ja olenemata sellest, mitu korda üksusel klõpsate, seda ei tuvastata! Kahjuks kavatsen ma desinstallida, kui see ei parane, kuna te ei saa taset läbida.
Äge lõbus mäng, ma armastan seda
Iga kord, kui ma esimest taset mängin, algab see otsast peale! Ma ei jõua kunagi esimesest tasemest kaugemale!
Kiire hea mäng siiani
Cooking Marina - cooking games Macera Oyunları wep
Aeg lendab!
Olen mänginud kõiki kokandusmänge ja see on ülilõbus ja armsa graafikaga. Paljud neist mängudest muutuvad tõrgeteks ja seda pole veel juhtunud. Värskendan, kui see juhtub. Siiamaani on kõik korras. Armastan seda!
Ma naudin mängu, see on lõbus ja lõõgastav
Liiga raske tasemeni jõudmiseks..
Loll raske bc sa tahad lihtsalt raha.
Siiani on see suurepärane mäng.
Millal te uusi riike lisate? Olen kõik läbi ja ootan kannatamatult 😉
Hämmastav mäng meeldib
Ma ei saa rakendusi installida
Lõbus mäng perele.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant સ્ટ્રેટેજી orlw
Palun värskendage..tasememäng on läbinud..vajake uut etappi.. palun
Väga halb
kuidas need rakendused seda järgmist taset avada ei saa
Ilus 😊😊
Armastan seda! Tõesti hea mäng!
Armastan seda mängu nii väga
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Estrategia hrwx
Mulle meeldib see mäng väga super mäng
Suurepärased mängud, mis ergutavad teie meelt. Palju lõõgastust!
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategiya txe
Ma arvan, et see on hea rakendus...Kuid mõned asjad selles R-is pole nii head... Sellepärast andsin sellele 3 🌟
Kõik mu mängukuupäevad kustutatakse. Avasin mängu ja ilma põhjuseta kõik mu edusammud kadunud ja pidin uuesti alustama 1. tasemelt...
Mul oli lõbus, kuni jõudsin burgeriauto tasemele! Mäng hakkas pidevalt külmuma, muutes tasemest kõrgemale jõudmise võimatuks. Pean toidu serveerimiseks ikka ja jälle koputama, mis põhjustab viivitusi, ja kaotan kliente vaatamata uuendatud seadmetele ja koostisosadele! Parandage see probleem võimalikult kiiresti. Mulle meeldib see mäng ja ma ei taha seda desinstallida. Aga kui sellel jätkub selline külmumisprobleem, siis kardan, et pean selle prügikasti viima!
See mäng on nii huvitav
kukkus 3 korda alla 1 tunni jooksul pärast paigaldamist!!!!!! Tundub, et sellel on potentsiaali, kuid desinstallige kohe
Armastan kokandusmänge ja arvan, et olen aja jooksul alla laadinud ja mänginud peaaegu kõik Playstore'i kokandusmängud! Aga see mäng on ok, see ajab mööda, kuid see pole üks parimaid kokkamismänge, mida ma mänginud olen, kui ma selle mängu esimest korda alla laadisin, oli see tõesti lollakas ja ma kavatsesin mängu kustutada, kui värskendus tuli, nii et värskendasin mängu ja see on parandanud mängu laadimist, kuid ma ei ütleks 100%, aga muidu on see ok mäng
Pole rahul laadimisprotsessi, sulgemise ja külmutamisega. ärge viitsige vastata, sest otsustasin blokeerida märguanded, andmekasutus, salvestusload ja desinstallida see toiduvalmistamise rakendus. Ruumi raiskamine.
Vaata seda siiani
Botid
Hindasin seda mängu madalaks!! Ütlesin, et seadmete ja toote uuendamine on liiga kallis, kuid see pole üldse halb. Seda mängu on hämmastav mängida!!! Lõbus, lõbus lõbus!! Vaata seda mängu kindlasti!! Suurepärane töö poisid!!
Palju nalja
Lihtne ei kesta kaua
See mäng tekitab mulle sama probleemi nagu jahisadama keetmine. Mängib 1. taset, seejärel läheb ekraan tühjaks ja läheb ise telefoni avakuvale